Escargots de mer

France - Escargots de mer

 

Escargots de Mer
Portez à ébullition de l’eau de mer ou de l’eau salée, de poivre, du thym et du laurier
Une fois l’ensemble bouillonnant, plongez-y les escargots.
Laissez-les 15 mn
Jl sera ainsi plus facile de les sortir avec une épingle.
A dégustez à la apéritif avec un verre de gentiane de Cette

Sea snails
Bring to boil sea water or salt water, pepper, thyme and bay leaf
Once bubbling together, dip the snails.
Allow 15 minutes
It will be easier to get them out with a pin.
To enjoy the drink with a glass of gentian Cette

France - Escargots de mer stamps Brazil

stamps from Brazil

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: